Pehea e hoʻokaʻawale ai i nā pulupulu bristle maoli a me ka hoʻopunipuni?

ʻAno puhi
Wehe i kekahi o nā bristles mai ka pulupulu a puhi i ke ahi.Aia ka ʻala ʻā i ka wā o ke ahi, a lilo ia i lehu ma hope o ke puhi ʻana.ʻO kēia ka bristles maoli.ʻAʻohe ʻono a i ʻole ke ʻala o ka plastik ke puhi ʻia nā bristles hoʻopunipuni.Ma hope o ke puhi ʻia ʻana, ʻaʻole lākou e lilo i lehu, akā he slag.

ʻano pulu
E hoʻomaʻemaʻe i nā bristles, e lilo nā bristles maoli i ka palupalu ma hope o ka pulu ʻana, ʻaʻohe wai ma luna o ka ʻili o nā bristles, a e ʻoluʻolu ka lauoho i ka hoʻopā ʻana.ʻAʻole e palupalu nā bristles hoʻopunipuni ma hope o ka pulu ʻana, a ʻo ka ʻili o nā bristles e mau ʻole ka makū, a maloʻo lākou i ka hoʻopā ʻana me ka ʻole o ka pulu.

Pumehana
Hoʻomaʻamaʻa ʻia nā hulu puaʻa maoli ma hope o ka pulu, a e loaʻa kahi ʻala ʻokoʻa i ka wā e hālāwai ai me ka wai wela a i ʻole ka ea wela, akā ʻaʻole nā ​​pua puaʻa hoʻohālike.

Hana lima lima
He palupalu nā hulu puaʻa i ka hoʻopā ʻana a ʻaʻohe manaʻo e pili ana i nā lima.He palupalu a elastic i ka lima, ʻoiai ʻoi aku ka paʻakikī o nā pua puaʻa hoʻopunipuni a nele i ka paʻakikī a me ka elasticity.


Ka manawa hoʻouna: Jan-18-2021